Promo icon

100% nöjdhetsgaranti

Promo icon

Leverans inom 8-10 arbetsdagar

Promo icon

14 dagars återbetalningspolicy

Promo icon

Högsta kvalitetskrav

Promo icon

100% nöjdhetsgaranti

Promo icon

Leverans inom 8-10 arbetsdagar

Promo icon

14 dagars återbetalningspolicy

Promo icon

Högsta kvalitetskrav

Returer och klagomål

VI ERBJUDER EN 14-DAGARS RETURRÄTT

Användaren (köparen) har rätt att informera säljaren inom 14 dagar från dagen för mottagandet av de beställda produkterna, genom kontaktmailen [email protected], om att hen säger upp köpavtalet, utan att behöva ange anledning för ett sådant beslut..

 

RETUR AV KÖPTA PRODUKTER

Skicka ditt uppsägningsmeddelande med ett returformulär eller ett otvetydigt uttalande som tydligt anger att du säger upp avtalet till [email protected]

 

Produktreturformuläret finns HÄR (klicka).

 

Köpta produkter måste returneras till försäljaren inom 14 dagar från datumet som meddelandet om uppsägning av köpavtalet skickats in. Köpta produkter måste returneras till säljaren i oskadat skick, i originalförpackning och i oförändrad mängd, såvida inte produkterna förstörts, skadats, förlorats eller ifall deras mängd minskat utan att det är användarens (köparen) fel. Om postpaketet som användaren (köparen) mottagit de beställda produkterna i fysiskt har skadats, om innehållet saknas eller om det visar tecken på att ha öppnats, då måste användaren (köparen) starta ett klagomålsförfarande med GLS.

 

ADRESS FÖR PRODUKTRETUR

Nutrisslim d.o.o.
Obrtniška ulica 4
1292 IG
Slovenija

När du returnerar produkter, säkerställ att du inkluderar det kompletta produktreturformuläret, som kan hittas HÄR (klicka). För att ordna en reklamation, skicka en bild på kartongen, etiketten på kartongen och en bild på alla mottagna produkter.

 

Den enda kostnaden som köparen har kopplat till uppsägningen av avtalet är fraktavgiften för leveransen och returen av varorna till leverantörens adress. Leverantören återbetalar köppriset för produkterna till kunden och återbetalar inte fraktavgifterna.

Vid uppsägning av kontraktet, i fall där bonus använts (t.ex. gratis frakt) anses de här medlen som en rabatt och kommer inte att återbetalas till användaren.

För returnerade varor ska Säljaren återbetala köpeskillingen till köparen senast 14 dagar efter mottagandet av returen av paketet till Nutrisslim-lagret. Återbetalningen av det betalda beloppet görs av försäljaren i person eller till användarens (köparen) transaktionskonto. Försäljaren returnerar det använda presentkortet i form av kredit.

 

FEL PRODUKTER I FÖRPACKNINGEN

Om du har fått fel eller skadade produkter, vänligen ange uppgifter (För att ordna en reklamation, skicka en bild på kartongen, etiketten på kartongen och en bild på alla mottagna produkter.) inom 14 dagar efter att ha mottagit paketet. Vi kommer att verifiera om du är berättigad till ersättning med nya produkter och ger instruktioner i enlighet med detta. Säkerställ att du inkluderar numret för din beställningsbekräftelse på den angivna raden, så att vi enkelt kan hitta din beställning och behandla ditt ärende omedelbart.

 

SAKNADE PRODUKTER I PAKETET

Vi är medvetna om att det är viktigt för dig att få hela beställningen, så det är även viktigt för oss! Vi gör absolut allt vi kan för att skicka din beställning i tid och i bra skick.

Kontakta oss på [email protected] inom 14 dagar så att vi kan organisera ersättning för saknade produkter. Säkerställ att du inkluderar numret för din beställningsbekräftelse på den angivna raden, så att vi enkelt kan hitta din beställning och behandla ditt ärende omedelbart.

 

Delivery
Endast 570kr till FRI FRAKT
Produkter i korgen

Inga produkter i varukorgen.

Specialerbjudande endast här!

Lägg till din beställning och spara!

-62%
Matcha Chai Latte*

Ett naturligt alternativ till kaffe

161,00 kr 61,00 kr
-78%
OK!Digestion*

En effektiv formula för att återställa mikroflorans naturliga balans

362,00 kr 80,00 kr
-65%
Golden Q10*

Q10

128,28 kr 45,39 kr